HVALA TI!

Da Žućo ne bude samo onaj koji negativno ožućuje, rodio se novi Žućo Hvala koji ponosito postaje dio naše velike Žućo porodice. On je namjenjen svima onima koji aktivno doprinose u ekologiji i civilnom društvu!

HVALA ZA BOLJE SUTRA!

⚠️ Žućo Pula (HR) Zahvalni smo na trudu koji Aquarium ulaže u očuvanje bioraznolikosti, brigu o bolesnim kornjačama te o svim sastavnicama ljudskog utjecaja na okoliš (svojim primjerom, ali i kroz ostale oblike edukacije). Hvala Milena Mičić!

#zucopula #zucohvala

⚠️ Žućo Pula (HR) Općina Medulin zasigurno je pionir u mnogim segmentima po pitanju ekologije te bi trebala biti primjerom svim drugim općinama u Istri. Njena promptna reakcija na dojave od Žuće, trud u edukaciji vlastitih sugrađana o ekologiji, ulaganje u čistoću, aktivno suzbijanje nezakonitih radnji samo su neke od odlika koje krase ovu zajednicu. Hvala Općina Medulin!

#zucomedulin #zucohvala

⚠️ Žućo Šišan (HR) Alen Hero je nakon objave Žuće o zagađenju samovoljno preuzeo inicijativu te pokupio odbačeno smeće na obali Šišana. Alan je primjer savjesnog građana, onoga koji iskreno voli okruženje u kojem živi. Hvala ti!

#zucosisan #zucohvala

⚠️ Žućo Pula (HR) Hvala od strane Žuće, Marku Račanu za aktivni doprinos u borbi protiv šporkulja i bolje životno okruženje. Hvala ti!


#zucohvala #zucopula