⚠️ STRANICA OžućENIH!

U nastavku popis do sada ožućenih ekoloških i ljudskih hulja koje su Žući predložili žućaktivisti, a on ih za vjek vjekova ožućio. 

Pošalji Žući svoj prijedlog na gozucogo@gmail.com

Aktiviraj se, jer Žućo to smo svi mi!

⚠️ Ožući hulju digitalno i sam putem linka www.gozuco.com/ožućen

Dovoljno je da taj link pošalješ ožućenom putem e-maila, poruke, objaviš na njegovim web, facebook, google review stranicama ili u komentaru na portalima, forumu ili drugom te nas informiraš.

⚠️ Žućo Pula (HR) Ovo je definitivno jedan od najgorih gradonačelnika Pule. Nakon što je došao na vlast zbog kažnjavanja bivšeg od strane građana, on je od Pule napravio raskol. Gluh na molbe svojih sugrađana, ali veoma poslušan prema interesnim skupinama i zvuku motorne pile kojom je posjekao skoro 1000 stabala svog grada. Vječna mu slava na stranici OŽUĆEN!

⚠️ Žućo Pula ovo dvoje "investitora" pokušalo je oteti građanima Pule njihov najveći dragulj i biser, šetnjicu Lungomare i tamo sagraditi mega hotel. Građani su se pobunili, raspisali referendum, iskopali mnoštvo malverzacija i nepravilnosti te zaustavili devastaciju onoga što je njihovo, a ne čačino. Sramite se! OŽUĆENI!

⚠️ Žućo Hrvatska Dana 29.02.2020. se u Hrvatskom Saboru glasalo o zabrani plastičnih vrećica i proizvoda od jednokratne plastike. Na žalost naše prirode, flore i faune Jadrana HDZ-ova većina je zabranu odbila. Ovo je prvi put da je Žućo ožutio političku stranku. Sramite se! OŽUĆENI!


⚠️ Žućo Pula (HR) Kaštijun nakon izmjerene upitne kvalitete zraka u okolici Županijskog centra za gospodarenje otpadom OŽUĆEN!


⚠️ Žućo Pula (HR) METIS nakon nedavnog sumljivog požara i toksičnog oblaka koji se nadvio nad gradom OŽUĆEN!


⚠️ Žućo Peroj (HR) postrojenje u vlasništvu Pragrande d.o.o. Zbog zagađenja mora fekalijama, vidljivog iz svemira OŽUĆEN!


⚠️ Žućo Pula (HR) Ski Lift Valovine jer je bez obzira na mnoge proteste građana svoj osobni interes stavio ispred interesa zajednice, i time jednu predivnu uvalu trajno unakazio OŽUĆEN!

Nakon dojave žuće građani bojkotiraju kafić!


⚠️ Žućo Savudrija (HR) U Savudriji nedaleko od Umaga na 20 m od obale kanalizacija slobodno teće u more očigledno bez ikakvih filtera. Upitna sigurnost kupača!  OŽUĆEN!

Nakon dojave žuće nadležni su izašli na teren!

 

⚠️ Žućo Barbariga (HR) Apokalipsa u Barbarigi nakon turističke sezone. Ovo je prvi put da je Žućo ožućio čitavo jedno naselje po dojavi od vas. Barbariga srami se! OŽUĆEN!

Nakon dojave žuće očišćeno je smeće!

 

⚠️ Žućo Grad Pula (HR) 95% anketiranih građana reklo je NE davanju u koncesija plaža grada Pule a grad Pula ih ne sluša! Ovo je prvi put da je Žućo ožućio gradsku upravu. Sramite se! OŽUĆEN!