⚠️ Ožući hulju

U nastavku video ili slike do sada ožućenih ekoloških hulja ili profitera koje su nam poslali žućaktivisti. Aktiviraj se, jer Žućo to smo svi mi. Ožućivanje je močno!

⚠️ Ožući hulju i digitalno putem linka www.gozuco.com/ožućen

Dovoljno je da taj link pošalješ ožućenom putem e-maila, poruke, objaviš na njegovim web, facebook, google review stranicama ili u komentaru na portalima, forumu ili drugom te nas informiraš.

⚠️ Žućo Pula (HR) Kaštijun nakon izmjerene upitne kvalitete zraka u okolici Županijskog centra za gospodarenje otpadom OŽUĆEN!


⚠️ Žućo Pula (HR) METIS nakon nedavnog sumljivog požara i toksičnog oblaka koji se nadvio nad gradom OŽUĆEN!


⚠️ Žućo Peroj (HR) postrojenje u vlasništvu Pragrande d.o.o. Zbog zagađenja mora fekalijama, vidljivog iz svemira OŽUĆEN!


⚠️ Žućo Pula (HR) Ski Lift Valovine jer je bez obzira na mnoge proteste građana svoj osobni interes stavio ispred interesa zajednice, i time jednu predivnu uvalu trajno unakazio OŽUĆEN!

Nakon dojave žuće građani bojkotiraju kafić!


⚠️ Žućo Savudrija (HR) U Savudriji nedaleko od Umaga na 20 m od obale kanalizacija slobodno teće u more očigledno bez ikakvih filtera. Upitna sigurnost kupača! OŽUĆEN!

Nakon dojave žuće nadležni su izašli na teren!

⚠️ Žućo Barbariga (HR) Apokalipsa u Barbarigi nakon turističke sezone. Ovo je prvi put da je Žućo ožućio čitavo jedno naselje po dojavi od vas. Barbariga srami se! OŽUĆEN!

Nakon dojave žuće očišćeno je smeće!

⚠️ Žućo Grad Pula (HR) 95% anketiranih građana reklo je NE davanju u koncesija plaža grada Pule a grad Pula ih ne sluša! Ovo je prvi put da je Žućo ožućio gradsku upravu. Sramite se! OŽUĆEN!


⚠️ Žućo Hrvatska Dana 29.02.2020. se u Hrvatskom Saboru glasalo o zabrani plastičnih vrećica i proizvoda od jednokratne plastike. Na žalost naše prirode, flore i faune Jadrana HDZ-ova većina je zabranu odbila. Ovo je prvi put da je Žućo ožutio političku stranku. Sramite se! OŽUĆENI!